Iedere Laatste Zondag van de Maand

LA PORTE SUNDAY AFTERNOON BLUES

Café La Porte Meppel. Deur Open 15:30 uur / Showtime 16:30 uur De keuken is gesloten. Geen Livebands in de maanden Juli en Augustus

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Crowcatchers in cafe La Porte Meppel

15 oktober @ 16:30 20:00

Floor Kraayvanger – Zang

Floor is zonder twijfel onze Nederlandse grand lady van soul, rock en rhythm & blues. Floor is een grote fan van Etta James. Niet alleen vanwege haar indrukwekkende stem, maar vooral vanwege haar vermogen om uit te blinken in allerlei stijlen. Net zoals Floor dat zelf doet. Ooit was ze leadzangeres van de beroemde band Superfloor, maar toen maakt ze al jaren furore met The Etta James Experience.

Jeffrey Migchelsen – Gitaar 

Jeffrey studeerde aan het Conservatorium van Groningen. Dat is lang geleden. Tegenwoordig heeft Jeffrey een indrukwekkende staat van dienst als een beroemde Harderwijker, CEO van de lokale Popschool en vooral als een briljante live performer in verschillende stijlen van jazz tot rock tot meer experimentele geluiden. Jeffrey heeft een zeer unieke stijl gevormd die al deze verschillende invloeden combineert en is absoluut een van de meest expressieve Nederlandse gitaristen van zijn decennium.

Marco Overkamp – Drums 

Marco heeft al een lange en interessante carrière achter de rug. Ooit was hij de solide basis van bands als The Veldman brothers. Meer recent heeft hij zijn uitzonderlijke vaardigheden gebruikt in allerlei stijlen, variërend van pop tot funk, rock en gelukkig ook nog steeds blues. Maar dat alles weerhield hem er niet van om weer een nieuwe bluesband te beginnen. Zijn toevallige ontmoeting met Floor en Jeffrey tijdens een concert van Doyle Brahall zal worden gemarkeerd als het begin van de Crowcatchers.

Sjoerd Smeenk – Toetsen

Sjoerd laat orgels kreunen, grommen, jizzlen, jazzlen en rocken, zoals orgels dat betaamt. Door een combinatie van hard swingende grooves, melodische improvisatie en een gezonde dosis blues, gebruikt hij zijn unieke vaardigheden en stijl om alle soorten publiek te prikkelen. Vroeger speelde hij keyboards in bands als Steppin’ Soul en Original Sin, maar tegenwoordig is hij vooral bekend als stichtend lid van de Etta James Experience en Stapled.

Donald van der Goes – Basgitaar 

Donald speelt al basgitaar sinds zijn 14e. Dat deed hij in allerlei soorten muziek in bands en orkesten, in bars, theaters en op festivals. De laatste 20 jaar leverde hij de dieptepunten in diverse bluesbands, meestal samen met Marco Overkamp op de drums.

€5

LaPorte Sunday Afternoon Blues

0522 255 890

Bekijk de site van Organisator

Cafe LaPorte

Stationsweg 51
Meppel, 7941HC Nederland
+ Google Maps
0522 255 890
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!