Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afgelast! Sweet Bourbon Live in Cafe La Porte

11 oktober, 2020 @ 16:30 20:30

Begonnen in 2014 met een vliegende start en veel eigen werk, is Sweet Bourbon al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse clubcircuit.

De vijf jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met een debuut album, 2 singles, aantal clips en vele live shows in binnen- en buitenland, heeft Sweet Bourbon laten zien dat ‘they’re here to stay’.
Met René van Onna lead vocals, Roeland van Laer basgitaar, Chris Janssen gitaar, Willem van der Schoof toetsen (award beste hammond toetsenist 2015) en vanaf begin 2018 de jonge Italiaanse drummer Ruben Ramirez en de fantastische backing vocals van Suzan Wattimena en Laura van der Vange is Sweet Bourbon een lust voor oor en oog!

In augustus 2017 verscheen het album ‘Night Turned Into Day’ het nieuwe album van Sweet Bourbon. De release van dit album verraste iedereen. Een gevarieerd aantal songs van eigen hand verstevigde Sweet Bourbon zich in het in het boven segment van het club circuit. De invloeden van Rock, Blues, Jazz en Soul leverde de band een stevige southern rock stijl op. De vele positieve binnen- en buitenlandse recensies en airplay van Johan Derksen en Mart Smeets leverde veel aandacht op.

Het neerzetten van de shows in de diverse internationale clubs blijft elke keer weer een mooie uitdaging. Voor Sweet Bourbon is het door de jaren heen ‘vanzelfsprekend’ geworden om on the road te zijn. De inspiratie en motivatie die de live optredens opleveren is Sweet Bourbon weer begonnen met het schrijven van een volgend album.

LaPorte Sunday Afternoon Blues

0522 255 890

Bekijk de site van Organisator

Cafe LaPorte

Stationsweg 51
Meppel, 7941HC Nederland
+ Google Maps
0522 255 890
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!