Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST!! State of Hart @café La Porte / Vrij entree

13 september, 2020 @ 16:30 20:30

STATE OF HART in Café La Porte

Beth Hart is een van de grootste Amerikaanse zangeressen van dit moment. Rock, blues, pop, soul; sinds 1996 heeft ze maar liefst 11 albums uitgebracht die gekenmerkt worden door haar rauwe stemgeluid en eerlijke, gepassioneerde nummers. Het ene moment ga je helemaal uit je dak op stevige rock; het andere moment voel je kippenvel bij het beluisteren van een prachtige ballad.

Haar samenwerking met Joe Bonamassa is alom bekend, maar ze heeft ook gewerkt met bijvoorbeeld Toots Tielemans en Slash, wat haar veelzijdigheid nog maar eens onderstreept.

Voor alle fans van Beth Hart die niet kunnen wachten tot ze weer naar Nederland komt is er nu “State Of Hart”! Een indrukwekkende tributeband bestaande uit een team van bevlogen en ervaren muzikanten. In een warme intieme setting brengen ze het mooiste van Beth Hart; een show vol vuur, passie en kippenvelmomenten! State of Hart brengt een avondvullend programma met een selectie van nummers die ons het meest raken zoals ‘LA Song’ en ‘Delicious Surprise’, maar ook haar interpretatie van ‘I love you more than you’ll ever know’ van Blood, Sweat and Tears komen voorbij.

Volgend jaar start State of Hart met een landelijke theatertour, maar
je kunt natuurlijk ook gewoon naar een gratis optreden komen van State of Hart in café La Porte in Meppel op zondag 13 September 2020.

LaPorte Sunday Afternoon Blues

0522 255 890

Bekijk de site van Organisator

Cafe LaPorte

Stationsweg 51
Meppel, 7941HC Nederland
+ Google Maps
0522 255 890
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!