Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afgelast! Robert Smith & The Dynaflow @cafe La Porte Meppel

25 oktober @ 16:30 20:30

Old School Chicago Blues!
Robert Smith & The Dynaflow is de nieuwe band van Robert Smith met allemaal top muzikanten uit de Blues scene.

Enige tijd geleden kwamen Jan Markus, bassist en Robert Smith, zanger en harmonicaman elkaar tegen. Ze maakten een afspraak om eens met elkaar te jammen, echter tot twee maanden terugkwam er niks van want toen praatten de mannen opnieuw met elkaar en het moest er maar eens van komen.

Jan Markus haalde dorpsgenoot Ber van Zanen op gitaar, Hagenees, drummer Ed(uard) Nijenhuis en uit Breda keyboard wizard Willem van der Schoof erbij.

De afgelopen weken hebben ze in de studio van Robert te Goirle een paar keer geoefend. Unaniem van elkaar zeggen ze dat er zowel een muzikale als menselijke klik is en dat is zeker te merken in de drie sets, die de bezoekers zondag 25 oktober in café La Porte voorgeschoteld krijgen. Robert straalt weer van oor tot oor. Hij zit als een vorst op zijn kruk om de bandleden aanwijzingen te geven en gunt vooral Ber en Willem de vrijheid te soleren. Zijn stem heeft nog niets aan kracht ingeboet, net zomin als zijn mondharmonicastijl, die toch weer heel anders is dan de andere goede blazers in ons land.

Voor veel mensen is Ber van Zanen een vrij onbekende in ons bluesland, maar dat zal veranderen gezien zijn indrukwekkende gitaarpartijen. Willem van der Schoof geselt zijn keyboards dat het een lieve lust is. Wat kan deze man toch heerlijk te keer gaan in de ruimte die hij krijgt om zich te etaleren. Het dynamische duo Jan en Ed zorgt ervoor dat de eerdergenoemde mannen lekker op de voorgrond kunnen treden. Zij zijn samen een van de strakste rhythm secties van Nederland. Bovendien gooit Ed er af en toe een paar rare grimassen uit en de boel krijgt daardoor een luchtig geheel.

LaPorte Sunday Afternoon Blues

0522 255 890

Bekijk de site van Organisator

Cafe LaPorte

Stationsweg 51
Meppel, 7941HC Nederland
+ Google Maps
0522 255 890
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!