Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST!!! LEAP DAY @cafe La Porte Meppel / Vrij Entree

4 oktober, 2020 @ 16:30 20:30

Leap Day is een Symfonische Rockband uit het Noorden van ons land. De band is internationaal georiënteerd en heeft wereldwijd inmiddels zes albums uitgebracht:

Bent U opgegroeid in jaren zeventig, en heeft U platen gedraaid of draait nog steeds van bands als Pink Floyd, Genesis, Jethro Tull, Camel etc. Dan is dit een middag/avond die U beslist niet mag missen.

Op zondag 4 Oktober treedt Leap Day op in café La Porte te Meppel, waarvan de muziekstijl is geïnspireerd door o.a. bovenstaande groepen. Leap Day speelt eigen werk waarbij naast gitaarspel en wisselende ritmes, de keybords een belangrijke functie bekleden. Wie kent niet de fameuze klanken van Hammond, Mellotron, Moog, etc.?? Voeg daarbij de voortreffelijke zangpartijen en nummers van 7 tot 15 minuten, en U kunt zich een beeld vormen van de muziek van Leap Day.

De muziek waar we in de jaren ’70 mee zijn opgegroeid is nog springlevend! Natuurlijk is deze muziek met zijn tijd meegegaan en alles klinkt fris en modern. Kom uit je bank en laat je verrassen door prachtige gitaarsolo’s en toetsengeweld. Kom genieten van de enorm gemoedelijke sfeer en beleef samen met al die andere muziekliefhebbers een onvergetelijke optreden

LEAP DAY is;
Eddie Mulder – Gitaar
Jos Harteveld – Zang
Harry Scholing – Basgitaar
Gert van Engelenburg – Toetsen
Koen Roozen – Drums
Derk-Evert Waalkens – Toetsen

LaPorte Sunday Afternoon Blues

0522 255 890

Bekijk de site van Organisator

Cafe LaPorte

Stationsweg 51
Meppel, 7941HC Nederland
+ Google Maps
0522 255 890
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!