Iedere Laatste Zondag van de Maand

LA PORTE SUNDAY AFTERNOON BLUES

Café La Porte Meppel. Deur Open 15:30 uur / Showtime 16:30 uur De keuken is gesloten. Geen Livebands in de maanden Juli en Augustus

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Johnny Feel Good in café La Porte Meppel

26 november @ 16:30 20:00

Als de namen South Side Blues Revue, Livin’ Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, JURA en Johnny Laporte LIVE je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al. Dampende rhythm and blues. Met een drive die niet te stoppen is. De leden van Johnny Feel Good laten nog steeds hun bluesmarks achter in bovengenoemde bands én in Johnny Feel Good.

Ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte, wordt het steeds duidelijker dat de band zijn stempel drukt in de bluesscene. De muziek van Johnny Feel Good voert je mee langs de randen van ervaringen die iedereen met elkaar deelt. Songs als ‘Get me some juice’, ‘I want to show you’, ‘Steeltrapped Mind’ en ‘Dreamride’ trekken diepe geulen in de barre bluesakkers.

Met humor, zelfspot en het nodige relativeren, heeft elk optreden zijn eigen dynamiek en is een avontuur op zich. That’s what makes Johnny Feel Good! 

Johnny Laporte is met Barrelhouse in het voorjaar van 2012 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2017 kregen zij een Edison uitgereikt voor het Barrelhouse album ‘Almost There’.

€5

LaPorte Sunday Afternoon Blues

0522 255 890

Bekijk de site van Organisator

Cafe LaPorte

Stationsweg 51
Meppel, 7941HC Nederland
+ Google Maps
0522 255 890
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!