Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afgelast! Eric en Ruben Hoeke & Friends Play Rob Hoeke

10 mei, 2020 @ 16:30 20:30

Op zondag 17 mei 2020 zal Café La Porte in het teken staan van de enige echte Boogie-Woogie & Blues legende die ons land ooit gekend heeft: pianist Rob Hoeke.

Bijzonder aan deze middag is dat de broertjes Ruben (gitaar) en Eric Hoeke (drums) zullen samenspelen met oud-bandleden van hun vader. Te weten; bassist/zanger Willem Schoone, die in de roemruchte jaren zestig en zeventig deel uitmaakte van de ‘Rob Hoeke Rhythmn & Blues Group’, nog steeds oogt als een jonge God, vele records behaalde in de sport en nog immer zingt en speelt als een vitale twintiger. Een Nederpop-God in La Porte!

De pianopartijen, zang en mondharmonica worden tijdens dit speciale optreden verzorgd door pianist Henk Pepping die opgroeide met de muziek van Hoeke. ‘Deze man heeft op muzikaal gebied mijn leven bepaalt. Die power, die snelheid en die swing; dat komt eenmalig en nooit meer.’

Tenslotte wordt de band compleet gemaakt met de inmiddels 82-jarige saxofonist Jan Vennik die eind jaren zestig tot de band van Rob Hoeke toetrad.

Het betreft hier een eenmalig, uniek optreden waarbij o.a. nummers als ‘Margio’, ‘Drinking on my Bed’, ‘Down South’ en ‘When people Talk’, ‘Honky Tonk Train Blues’ etc. voorbij zullen komen. Mis dit niet!

Zie: www.robhoeke.com / www.rubenhoeke.com

LaPorte Sunday Afternoon Blues

0522 255 890

Bekijk de site van Organisator

Cafe LaPorte

Stationsweg 51
Meppel, 7941HC Nederland
+ Google Maps
0522 255 890
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!