Winter Popp-En-Route biedt uitje in Meppeler binnenstad

Meppel – In de Meppeler binnenstad is van 27 tot en met 30 december de Winter-Popp-en-Route, een gezellig winters familie-uitje voor iedereen vanaf acht jaar. Er kunnen inmiddels kaarten worden gekocht. Tijdens de route komen wandelaars langs allemaal leuke acts: Jordi Bertran neemt iedereen mee op reis naar zijn poëtische universum in een tweedelige voorstelling.

Met twee eenvoudige balletjes creëert hij de meest levendige personages. In No Clinc Clinc worden de handen van een gitarist door twee witte stippen omgetoverd tot een stel innemende karakters die moeten samenwerken. En een simpel schuimrubberen figuur verandert in een trampolinespringer.

Gepensioneerde artiesten

De voorstelling van Tim Velraeds speelt zich af in een lokaal huis voor gepensioneerde artiesten, waar verzorgers en bewoners de planken betreden om een stukje van hun leven te delen. De ene voor de eerste keer, de ander voor de wellicht allerlaatste keer. Een voorstelling met poppen en objecten over genomen beslissingen en gemiste kansen.

In EN SUITE wordt de heerlijkste muziek uit de Westerse muziekgeschiedenis, (een selectie uit) de cellosuites van Johann Sebastian Bach, in een ontroerend en wonderlijk poëtisch verhaal gegoten gespeeld door een Belgisch toneelgezelschap.

De Winter-Popp-en-Route vindt eens per twee jaar plaats op de dagen tussen kerstmis en oud en nieuw. Het is van dezelfde organisatie als Puppet International. Dit jaar kom je langs drie kerken waar je van de voorstellingen kan genieten.

Belangstellenden kunnen bij een ticket ook een dinerarrangement bestellen, verzorgd door Herberg ’t Plein.

Tickets: hier bestellen

Het bericht Winter Popp-En-Route biedt uitje in Meppeler binnenstad verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!