Verkeerslichtinstallatie bij Werkhorst aan gort gereden

Meppel – Het moet een enorme klap geweest zijn vanmorgen rond tien uur op de kruising bij de Intratuin aan de Werkhorst in Meppel: een vrachtwagen knalde door onbekende oorzaak keihard tegen de verkeerslichten in het verlengde van de Werkhorst.

De stalen constructie knapte als een lucifershoutje, waardoor de gehele installatie tegen het asfalt knalde. De verkeerslichten zelf spatten uiteen op de weg, de vrachtwagenchauffeur zette zijn vehikel maar aan de kant. Al snel waren er twee politiewagens ter plekke om de boel daar af te handelen. De invoegstrook richting Intratuin werd met roodwit lint afgezet en de verkeerslichten van de complete kruising knipperen al de hele dag oranje. De weggebruikers moeten zelf hun weg zien te vinden en daarbij de voorrangsregels in de gaten houden. De rommel wordt nog opgeruimd.

 

Het bericht Verkeerslichtinstallatie bij Werkhorst aan gort gereden verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!