Snertwandelingen in het Nationaal Park Dwingelderveld

Ruinen – Na een lange najaarswandeling over het Dwingelderveld genieten van een heerlijke kop erwtensoep. Dat doen de deelnemers op 2, 16, 23 en 30 december in het Dwingelderveld tijdens de georganiseerde snertwandeling.

Deze drieënhalf uur durende tocht begint bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen. Tijdens de wandeling vertelt de gids van Natuurmonumenten over het grote stille natte heidegebied met haar bijzondere flora en fauna. De wandeling begint om 10.30 uur en vooraf aanmelden is nodig. Dat kan op www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-dwingelderveld. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij. Onderweg wordt er gestopt bij Theehuis Anserdennen waar een heerlijke kop snert voor de deelnemers klaar staat.

(Foto: René Koster)

Het bericht Snertwandelingen in het Nationaal Park Dwingelderveld verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!