Meppeler Mannenkoor nodigt zangers uit voor meezingconcert

Meppel – Het Meppeler Mannenkoor houdt zaterdag 25 november om 15.00 uur een meezingconcert. Het koor wil daar geïnteresseerden graag voor uitnodigen in wijkcentrum De Poele aan de Groen van Prinstererstraat 1a. Zo kan iedereen ervaren hoe het voelt om samen met een groep mannen te zingen.

Onder leiding van dirigent Mannes Hofsink, die de koorleden volop inspireert,  oefenen de mannen bekende songs uit de jaren ’70 en ’80 en eveneens klassieke stukken. ‘Wil jij jouw zangtalent ontdekken en een gezellige middag hebben? Voel je welkom om te komen en neem gerust je partner mee. We maken er samen een mooie middag van en wie weet word je enthousiast om te zingen! De toegang is gratis’, aldus het bestuur. Dames mogen voor deze keer dus ook meezingen.

Lichtjeswandeling

Het Meppeler Mannenkoor verleent donderdagavond 21 december zijn medewerking aan de jaarlijkse Lichtjeswandeling door de binnenstad. Die dag worden onder de overkapping van het terras van Herberg ’t Plein Kerstliederen ten gehore gebracht.

In januari 2024 wordt er gestart met een projectkoor in de aanloop naar het concert dat op 13 april 2024 wordt gegeven. Ook hiervoor zijn belangstellenden van harte welkom om deel te nemen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Het projectkoor start op donderdag 11 januari 2024 in de vaste oefenruimte van het Meppeler Mannenkoor in de Kruiskerk.

Het bericht Meppeler Mannenkoor nodigt zangers uit voor meezingconcert verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!