Harry Pottergame bij Warrior Events in Meppel

Meppel – Het awardwinnende Warrior Events komt met een gloednieuwe game in Meppel, geïnspireerd door Harry Potter. In dit spel krijg je een interactieve toverstaf waarbij jij de battle aangaat met de Dark Wizards. Deelnemers spelen het in de verbouwde Swaenenborgh, waar Warrior Events allemaal verschillende spellen houdt.

In december verandert dit winkelcentrum in een centrum vol kerstbomen, mooie lichten en magische geheime kamers om te ontdekken. De locatie zit vol met geheime kamers om te ontdekken. Ga op zoek naar een geheime bibliotheek. Wie kan de ingang vinden? Het wordt allemaal nog veel realistischer met de interactieve toverstaffen. De toverstaf registreert 3 levens. Ga het gevecht aan met de Dark Wizards en schakel ze uit.

Nieuwe vorm van entertainment

‘Real life gaming is een compleet nieuwe vorm van entertainment. Wij willen mensen het gevoel geven dat zij de held van het verhaal zijn. Wij creëren geen digitale games, wij creëren compleet nieuwe werelden. Tijdens onze games ontdekten wij een sterke verandering in gedrag van de deelnemer. Er kwam een strijder naar boven. Deze ontdekking heeft geleid naar het doen van wetenschappelijk onderzoek. Uit dit onderzoek hebben wij een wetenschappelijk analysemodel ontwikkeld met psychologen en gedragswetenschappers. Dit model wordt ingezet voor teambuilding doeleinden’, aldus het bedrijf.

Tickets via warriorevents.nl

 

Het bericht Harry Pottergame bij Warrior Events in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!