Groen is het nieuwe zwart in Meppeler binnenstad

Meppel – De media schreeuwen het alweer uit: Black Friday, oftewel zwarte vrijdag met allemaal geweldige koopjes. In Meppel doen ze het anders, daar is groen het nieuwe zwart. Een heel weekend lang spectaculaire aanbiedingen en internationaal entertainment in de Meppeler binnenstad. Dit jaar met een duurzaam tintje.

In Meppel spreekt men liever van een Green Friday Weekend, een heel groen weekend dus met een duurzaam karakter. Bij elke ingeleverde kassabon stort de binnenstad een gedeelte ten behoeve van extra boomaanplanting op het Bleekerseiland. Dus hoe meer kassabonnen, hoe meer groen! De bonnen kunnen in drie tonnen in het centrum worden gedeponeerd.

Drie dagen feest

Vrijdag 24 november staat er vanaf 18.00 uur een Rad van Fortuin met Vince van Leth. Een knotsgekke loterij met leuke prijzen tegen vertoon van een actuele kassabon. De hoofdprijs is  een jaar lang gratis knippen bij Ami Kappers Meppel en een weekend overnachten in een boomhut voor 2 personen.

Op zaterdag 25 november is er om 13.30, 14.30 en 15.30 uur gratis kindertheater van Punch and Judy in de Keyserstroom. In de winkelstraten kan het publiek genieten van livemuziek van The Slampampers: een verrassend, humoristisch en super muzikaal gezelschap.

Op zondag 26 november is het koopzondag, de winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Om het extra gezellig te maken, is deze dag ook Sunday Live! Van 14.00 tot 18.00 uur spelen acht fantastische bands en acts in diverse horecagelegenheden in de binnenstad.

Er is voor elk wat wils:

14.00 – Oasis/Murphys – Ilone & Erwin

15.30 – Brasserie – Timo de Jong / Casteleyn – CC Jerome All Star Trio (NL/MEX/UK) / Plein –  Hi-Ballin’ Daddies (MEX)

17.00 – Beurs – Wildeboer / Kansel – Big John

Buren – Boodschappers van het Algemene Nut

18.00 – Casteleyn – Gogo Durango (BE/DU)

Het bericht Groen is het nieuwe zwart in Meppeler binnenstad verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!