Meppel Actief organiseert pieteninstuiven in Meppel en Nijeveen

Meppel/Nijeveen – Meppel Actief organiseert pieteninstuiven in Meppel en Nijeveen. De pieteninstuif is voor kinderen uit de groepen 1 en 2. De kinderen gaan tijdens de instuif verschillende pietengymnastiek activiteiten doen om een pietendiploma te verdienen.

Deelname is gratis en aanmelden is niet verplicht, wel wenselijk via de website www.meppelactief.nl De instuiven zijn donderdag 30 november in sporthal De Eendracht in Nijeveen en maandag 4 december in de gymzaal in de Oosterboer. De pieteninstuif is van 15.00 tot 16.30 uur met een vrije in- en uitloop. Kinderen kunnen verkleed komen en een Puetendiploma verdienen.

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief verwijst de organisatie iedereen door naar de website (www.meppelactief.nl), Instagram, X en de Facebookpagina.

Pieteninstuif.

Het bericht Meppel Actief organiseert pieteninstuiven in Meppel en Nijeveen verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!