‘Inside the bigband’, vertelconcert Basement Bigband

Meppel – De Basement Bigband geeft donderdag 23 november een vertelconcert in Cultureel Centrum De Plataan aan de Vledderstraat 3c in Meppel. Aanvang is om 20.00 uur en de entree is gratis.

Bandleider en verteller Maarten Gal neemt het publiek mee op reis door Bigbandland. Tijdens dit derde interactieve ‘Inside the bigand concert’ speelt de 18-koppige Basement Bigband nieuw, verfrissend repertoire van onder andere Huntertones, Eilish, Herbolzheimer en Sandoval. Maarten Gal vertelt met veel plezier alle ins en outs over de bigband. Denk daarbij aan de geschiedenis, de stijl en de arrangementen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en het nuttigen van een drankje.

Gevarieerd repertoire

De Basement Bigband speelt een gevarieerd repertoire en treedt regelmatig op in de regio. Voor alle optredens geldt dat de band graag wil laten horen hoe aanstekelijk en verfrissend bigbandmuziek is. Het enthousiasme van de bandleden is groot en het streven is altijd om dat enthousiasme over te laten slaan op het publiek.

Het bericht ‘Inside the bigband’, vertelconcert Basement Bigband verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!