Update: Man uit Hardenberg verongelukt op A28 bij de Wijk

De Wijk – De A28 tussen Meppel en Hoogeveen was rond middernacht afgesloten vanwege een zeer ernstig ongeval, waarbij twee auto’s waren betrokken, een belandde in de sloot. Een 76-jarige inwoner van Hardenberg kwam daarbij om het leven, drie andere personen raakten gewond.

Een 70-jarige vrouw uit Coevorden en een 78-jarige man uit Hoogeveen werden door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man uit Hardenberg zat ook in deze auto, hij overleed ondanks eerste hulpverlening ter plekke. Een 67-jarige inwoner van Assen, bestuurder van de andere auto, werd later naar het ziekenhuis vervoerd voor controle.

Het ongeval gebeurde rond 23.50 uur ter hoogte van Rogat. De hulpdiensten, waaronder meerdere brandweerkorpsen en een traumahelikopter, waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Vanwege het ongeval was de snelweg tussen Meppel en Hoogeveen volledig afgesloten. Weggebruikers moesten tijdelijk omrijden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en heeft daarvoor sportenonderzoek uitgevoerd op de snelweg.

 

Het bericht Update: Man uit Hardenberg verongelukt op A28 bij de Wijk verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!