Sinterklaas meldt zich zaterdag weer in Meppel

Meppel – Sinterklaas komt zaterdag weer aan in Meppel, zoals gebruikelijk doet hij dat met de Pakjesboot en een groot gevolg van pieten en andere helpers. De intocht wordt opgeluisterd door de aanwezigheid van de bekende Jochem van Gelder met zijn ‘Wildgeraas’.

Sinterklaas komt met zijn stoomboot om 13.00 uur aan bij de sluis aan de Sluisgracht. Vandaar vaart de boot verder naar de Prinsengracht, waar om 13.30 uur voor het pand van B+O architecten de optocht door de stad begint. Om 14.30 uur is er dan een groot sinterklaasfeest op het Kerkplein. Daar geeft Jochem van Gelder zijn show Wildgeraas.

Uiteraard zijn alle kinderen met hun ouders of grootouders van harte welkom in de binnenstad om de komst van de Goedheiligman mee te vieren. En ’s avonds natuurlijk voor de eerste keer de schoen zetten, kijken of de Sint zijn Pieten goed aan het werk zet.

Het bericht Sinterklaas meldt zich zaterdag weer in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!