Blues Magazine

Jimi Hendrix, wie kent hem niet, zowat elke blues gitarist rekent hem tot zijn voorbeeld. En hoewel hij in een betrekkelijk korte tijd met zijn band The experience aan de weg timmerde was en is zijn impact groot. Tot een van deze navolgers hoort Randy Hansen, hij wordt door vele gezien als de number one vertolker van het oeuvre van Jimi Hendrix. In een goed gevulde Groen Engel toonde Randy dat hij deze titel met waarde draagt, hoe hij vergroeid is met zijn gitaar en de capriolen die hij ermee uithaalt een genot om te zien.

Read More

Blues Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!