Meerdere aanhoudingen voor geweldplegingen in uitgaansweekenden

De politie heeft meerdere mensen aangehouden voor geweldsincidenten tijdens uitgaansweekenden in Meppel. In en rond het centrum van Meppel is de afgelopen periode meerdere keren sprake geweest van uitgaansgeweld in het weekend. Het betrof incidenten in de Grote Kerkstraat en op het Prinsenplein.

In het onderzoek naar het uitgaansgeweld op 8 juli in de Grote Kerkstraat heeft de politie vier verdachten aangehouden. Het gaat om mannen uit Meppel in de leeftijd van 21, 22, 23 en 27 jaar. Bij dit incident raakte een 32-jarige man uit Meppel gewond.

In het onderzoek naar de openlijke geweldpleging op 19 maart op het Prinsenplein heeft de politie twee verdachten aangehouden; een 20-jarige man uit Meppel en een 26-jarige man uit Enschede. De 20-jarige man wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een ander incident in Meppel op 16 juli.

Vrij

Geen van deze verdachten zitten nog vast. Het onderzoek naar verschillende geweldplegingen in Meppel gaat verder en de politie sluit meerdere aanhoudingen in de toekomst niet uit.

De verdachten zijn op basis van camerabeelden en door gesprekken met getuigen en slachtoffers aangehouden.

Het bericht Meerdere aanhoudingen voor geweldplegingen in uitgaansweekenden verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!