Peter Blok en Bas Hoeflaak komen naar Ogterop voor toneelstuk op allerkleinste podium van Nederland

Peter Blok en Bas Hoeflaak spelen op zaterdag 27 mei in Ogterop met hun voorstelling Trapeze. Dat is een toneelstuk op het allerkleinste podium van Nederland, namelijk een plankje van 40 bij 180 centimeter.

Trapeze is een komedie over twee trapezewerkers, gespeeld door Bas Hoeflaak en Peter Blok, die in de nok van het circus klaar staan om te springen. Wanneer de avond anders blijkt te verlopen dan ze verwacht hadden, ontstaat er twijfel over of ze elkaar wel blind kunnen vertrouwen. Dit uit zich niet alleen in hun verschillende opvattingen over de circustraditie, maar ook in hun persoonlijke ambities die toch verder uit elkaar liggen dan ze dachten. Als een van de twee gaandeweg het gevoel krijgt dat de ander hem laat vallen, neemt hij een even rigoureus als dramatisch besluit.

Trapeze is geschreven door Kees Prins en Roel Bloemen. Kaarten zijn te bestellen via www.schouwburgogterop.nl.

Het bericht Peter Blok en Bas Hoeflaak komen naar Ogterop voor toneelstuk op allerkleinste podium van Nederland verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy