Beweeg- en beleeftuin bij Reestdal Revalidatie is klaar en officieel in gebruik genomen

Wandelen kon er al en gebruik maken van de beweegtoestellen kon ook. Maar onlangs is de beweeg- en beleeftuin bij Reestdal Revalidatie officieel geopend.

Sinds de opening van Reestdal Revalidatie, bij het nieuwe ziekenhuis van Isala, in maart 2022 is er hard gewerkt aan de totstandkoming van de tuin. “Deze tuin is niet alleen bedoeld voor onze revalidanten, maar ook voor bezoekers en omwonenden. Het is een plek waar men kan wandelen, sporten en elkaar kan ontmoeten”, verklaart Erwin Duits, bestuurder van Noorderboog. De beleef- en beweegtuin grenst aan het natuurgebied Reestdal, waardoor het een bijzondere plek vormt waar de natuur en revalidatie samenkomen. Red Hofstra van WBF (Stichting Waarborgfonds Meppel) voegt eraan toe dat “met de realisatie van deze tuin Meppel weer een stukje mooier, beter en completer is geworden.”

Insectenhotel

Tijdens de opening van de tuin werd ook het nieuwe insectenhotel onthuld, mogelijk gemaakt door Lionsclub Zuidwest-Drenthe. De beweegtoestellen in de tuin zijn gesponsord door Bouwconsortium TDE, Service Apotheek Spectrum, Stichting Waarborgfonds Meppel en Stichting Jannes van Echten, de steunstichting van Noorderboog.

De toestellen zijn een aanvulling D

Het bericht Beweeg- en beleeftuin bij Reestdal Revalidatie is klaar en officieel in gebruik genomen verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy