Pand Store en Koezoe zijn verhuisd naar nieuwe locatie in Hoofdstraat

“Op de vorige locatie kwam het pand naar voren. Hier komen de producten naar voren”, zegt Tuan Vo Soeliman, die samen met Ramona eigenaar is van Pand Store. De winkel is verhuisd. De bellen, die uit de befaamde blaasmachine komen, waaien al door de Hoofdstraat.

Waar het sinds 2016 in een monumentaal pand in de Kruisstraat zat, is het nu gevestigd in de Hoofdstraat. “We hebben hier meer inloop”, verklaart Tuan. Alles is meegegaan met de verhuizing. Ook Koezoe, en daar is zelfs meer ruimte voor.

“Ik kan hier een grotere collectie kwijt”, glundert Simone Koekkoek, eigenaar van Koezoe. “Dekentjes, kleine bankjes, leuke tafeltjes, noem maar op. Waar ik in de Kruisstraat de ruimte niet voor had, heb ik dat hier wel.”

Ruim drie weken bezig

De laatste loodjes worden nog gelegd aan de verhuizing. “We zijn ongeveer drie en een halve week bezig geweest. Ja, het was een drukke tijd”, zegt Tuan. “In het vorige pand waren wel twintig deuren. Achter iedere deur die ik opende stond het vol met spullen.”

En daarnaast was er veel te doen in de nieuwe locatie, waar vroeger Roan Fashion zat. Het pand stond sindsdien zo’n zeven à acht jaar leeg. Dat was te merken. “Echt alles moest aangepakt worden”, kan Tuan er nu om lachen. Het dak kwam naar beneden, de vloer had vier verschillende kleuren en de lijst met aanpassingen gaat nog wel door. Simone: “Er zat nog asbest in.”

Sinds vorige week is Pand Store met Koezoe op de nieuwe plek geopend.

Het bericht Pand Store en Koezoe zijn verhuisd naar nieuwe locatie in Hoofdstraat verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy