Van truckwasserette naar koffie- en theezaak: Henry Okken opent nieuwe winkel in Meppel

In de Grote Akkerstraat zijn sinds kort de deuren geopend van een nieuwe koffie- en theewinkel: BonneBella. En dat is eigenlijk al iets waar eigenaar Henry Okken al jaren van heeft gedroomd.

“In de eerste jaren van mijn huwelijk met Monique kwamen we al vaak in een koffiewinkel. Dat vonden we geweldig om ook een keer te gaan doen. Het is er toen niet van gekomen.”

Hij werkte ondertussen in een wasstraat voor vrachtwagens. Om die droom na te jagen is hij daarmee gestopt. Hij staat nu fulltime in de winkel in Meppel. Eerder werkte hij als kok in hotel Wesseling in Dwingeloo.

Filiaal

BonneBella is een webshop met een winkel in Hoogeveen. Daar is het boontje gepland voor de twee om in Meppel een zaak te openen. Ze zijn er vaste gast. “We kregen de vraag of we er interesse in hadden”, zegt Monique. “Daar hebben we ja op gezegd. En nu zijn we hier geopend”, kijkt ze om haar heen.

De winkel is de officiële dealer van Jura in Drenthe, maar verkoopt nog meer merken als Catunambú, Mocca d’Or en de koffie van Frans de Grebber. Ze verkopen er onder meer koffiebonen, koffiecups, koffiemachines, maar ook thee.

Het bericht Van truckwasserette naar koffie- en theezaak: Henry Okken opent nieuwe winkel in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy