Villa Kalkoven breidt uit met locatie in Giethoorn

Villa Kalkoven heeft een tweede vestiging geopend: Villa Bodelaeke in Giethoorn. “We zijn blij dat we deze stap kunnen zetten”, zegt Stefan Hoekstra, die samen met Thijs de Lange eigenaar is van Villa Kalkoven.

Het nieuwe restaurant ligt aan de rand van Giethoorn, aan de Jonenweg. “Het heeft een enorm mooie aanleghaven. Het is uniek dat je met je bootje kan aanmeren, maar je ook met de fiets kan komen. En er is een strand waar je gebruik van kan maken.” Waar Villa Kalkoven bekend staat om de bijzondere locatie, is dat in Giethoorn ook het geval, zegt Hoekstra.

“Het is vooral die omgeving, het water. Het straalt enorme rust uit en geeft je een echt vakantiegevoel. Met dat prachtige uitzicht. Het is uniek plaatje.”

Villasausje

Het restaurant zelf heeft ook een grondige aanpak gehad, zegt hij. Zo is het voorzien van een ‘villasausje’.

In het concept zit weinig verschil met Meppel. “We proberen om het luxegevoel van echt lekker uitgaan met hoge service aan te bieden op een laagdrempelige manier. Gewoon lekker relaxed. Dat doen we ook in Villa Bodelaeke.”

Beter dan gedacht

Toen de twee begonnen met Villa Kalkoven hadden ze een uitbreiding niet meteen voor ogen. De twee kenden vooral een lastige start met corona. “Maar het gaat ons goed af. We hebben het drukker van we hadden gehoopt.”

Het bericht Villa Kalkoven breidt uit met locatie in Giethoorn verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy