Alumax is genomineerd voor Drentse onderneming van het jaar

Alumax Boats uit Meppel behoort tot de tien bedrijven die genomineerd zijn voor de verkiezing van Drentse onderneming van het jaar. De botenmaker is onder meer bekend van de watertaxi’s die in Rotterdam varen.

De genomineerden van dit jaar, in willekeurige volgorde, zijn: Interzorg Servicecentrum uit Assen, The Chesterfield Brand uit Assen, Alumax Boats uit Meppel, Brink Industrial uit Hoogeveen, Bince uit Assen, Manter International BV uit Emmen, Campooz Group uit Assen, Proxcys B.V. uit Emmen, Van Lier Catering uit Assen en X-Interactive uit Emmen.

‘Verschillende bedrijven’

Voorzitter van de jury, Ludo Mennes is tevreden over de kwaliteit van de genomineerde bedrijven dit jaar. “Een mooie mix van verschillende bedrijven, die allemaal in hun vakgebied hard aan de weg timmeren en onderscheidend zijn. Ik kijk uit naar de nominatieavond om hun pitch te horen en te komen tot drie finalisten.”

De genomineerden zullen zich nu voorbereiden op de nominatiebijeenkomst die plaatsvindt op 6 juli 2023 in Grand Café De Brink in Dwingeloo. Op 19 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt in theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Vorig jaar werd het Meppeler bedrijf Interstage uitgeroepen tot Drentse onderneming van het jaar.

Het bericht Alumax is genomineerd voor Drentse onderneming van het jaar verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy