Arjan Tien lanceert nieuwe versie van zijn eigen nieuwssite

Helemaal trots is-ie. Arjan Tien. Hij heeft zijn eigen vernieuwde website gelanceerd: numeppel.nl. De 31-jarige Meppeler zit al sinds achtste in de 112-fotografie. “Toen ben ik al begonnen met het verslaan van nieuws en het maken van foto’s voor een andere website vanuit Meppel”, zegt hij.

Hij heeft intussen voor meerdere website gewerkt. In 2008 begon hij met de website 112brandweernieuws. “In januari 2011 ben ik overgegaan naar 112fotografiemedia. De naam van deze website bleek veel te lang en omdat mensen al snel de naam kwijt waren, ben ik in 2018 overgegaan op de naam Nudrenthe.nl. Corona heeft me veel problemen gegeven en omdat ik me meer op Meppel en omgeving wilde richten ben ik in juli 2022 gestopt met Nudrenthe.nl en verder gegaan met Numeppel.nl.”

Tien heeft een vorm van autisme. Met zijn vernieuwde website wil hij loskomen van de uitkering en zijn eigen bedrijf starten. De opening van de site gebeurde in Studio 2. Arjan Tien, Leon Werkman van Werkman Inbraakpreventie, Bart Lever van Het Notarieel – Lever en Robert van Büseck van Olijslager Groep lanceerden de site door op een grote rode knop te drukken.

Het bericht Arjan Tien lanceert nieuwe versie van zijn eigen nieuwssite verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy