Visio Het Huis in Echten krijgt 3200 euro van JCI Meppel-Reestmond

JCI Meppel-Reestmond heeft met de jaarlijkse wijnactie 3200 euro opgehaald voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Visio Het Huis in Echten, een woonzorgcomplex voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking.

In november en december hebben alle leden van JCI Meppel-Reestmond zich ingezet om zo veel mogelijk wijnen te verkopen. De opbrengst is hiervan is onlangs door middel van een cheque overhandigd aan Hans Scholing, coördinator vrijwilligers en vrijetijdsbesteding bij W&D Noord in Echten en aan Maaike, een bewoonster van woongroep Het Anker in Ruinen.

Boottocht

Met het geld is al het wat gebeurd. Leden van JCI hebben vorig jaar een boottocht gehouden voor de bewoners. De rest van het geld wordt onder andere besteed aan een wensdag, de fietsvierdaagse en aan een aantal andere activiteiten.

Foto: JCI Meppel-Reestmond

Het bericht Visio Het Huis in Echten krijgt 3200 euro van JCI Meppel-Reestmond verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy