AV de Sprinter komt nieuwe hardloopwedstrijd: Vriend’s Meppeler Muggenloop

Meppel is een nieuwe hardloopwedstrijd rijker: de Vriend’s Meppeler Muggenloop. Deze wordt gehouden op 16 en 23 mei 2023.

Twee dagen dus. Over de twee dagen wordt een klassement opgemaakt. De twee tijden van de avond worden bij elkaar opgeteld en de snelste overall wint. Het is ook mogelijk om een dag te lopen. Er worden vier afstanden gehouden: 1, 2, 5 en 10 kilometer.

De beide dinsdagen in mei wordt er vanaf 19.00 uur gelopen. Dan is de start van de 1000 meter, waar alle jongens en meisjes tot en met 12 jaar aan mee kunnen doen. Tien minuten later volgt dezelfde afstand voor framerunners en G-atleten. De 2000 meter start om 19.25 uur en is voor iedereen van 11 jaar en ouder toegankelijk.

Route

Waar de 1000 en 2000 meter rondes op de atletiekbaan zijn, is dat niet het geval voor de 5 en 10 kilometer. Die beginnen wel op de baan. De 5000 meter gaat via Blankenstein, de 10 kilometer gaat rondom Engelgaarde. Voor de 5 kilometer geldt een minimumleeftijd van 13 jaar, voor de 10 kilometer is dat 16 jaar.

De exacte routes worden later bekend gemaakt. De finish is wederom bij op de baan van AV de Sprinter op Ezinge. Er zijn prijzen in alle categorieën voor de nummers een, twee en drie. Iedere deelnemer krijgt na het volbrengen van twee lopen een unieke herinnering.

De wedstrijd is voor toegankelijk, voor leden en niet-leden van AV de Sprinter. Het volledige schema, de inschrijving en meer informatie is te vinden op de site van de atletiekvereniging.

Het bericht AV de Sprinter komt nieuwe hardloopwedstrijd: Vriend’s Meppeler Muggenloop verscheen eerst op Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy