Isala maakt kans op prijs voor zorgorganisatie met de beste persoonlijke aandacht voor medewerkers

Isala is een van de vijf finalisten voor de HR Zorg Award. Dat is een prijs voor de zorginstelling de beste aanpak voor persoonlijke aandacht voor medewerkers.

Op 31 januari, tijdens de dag van het werkplezier in de zorg, wordt de winnaar bekendgemaakt. Er is zowel een een vakjuryprijs als een een publieksprijs. De andere genomineerden zijn Cello, KwadrantGroep, Thebe en ZorgSpectrum.

Talentprogramma

Isala werkt met een talentenprogramma. Twee keer per jaar starten er vier nieuwe talenten met dit programma. Het bestaat uit drie stages: twee semesters van 5 maanden op een polikliniek, klinische afdeling, ondersteunende afdeling of facilitaire afdelingen en twee maanden op het centrum voor verbeteren en innoveren. Aan de hand de vooropleiding, de werkervaring en het ontwikkelassessment wordt voor iedereen een persoonlijke leerroute samengesteld.

Als het programma achter de rug is kunnen de trainees starten in hun nieuwe functie. Met het talentprogramma wil Isala (zorg)medewerkers de kans geven om een volgende stap in hun carrière te maken.

Stemmen op de award kan tot 27 januari via fwg.nl/publieksprijs/.

Het bericht Isala maakt kans op prijs voor zorgorganisatie met de beste persoonlijke aandacht voor medewerkers verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy