Sinterklaas komt zaterdag naar Nijeveen

Nadat Sinterklaas dit weekend in Meppel aankwam, komt hij zaterdag in Nijeveen aan. Daar maakt hij met zijn pieten een rondrit, met aansluitend een pietendisco voor alle kinderen.

Vanaf 14.00 uur gaat hij vanaf De Schalle in een koets met een tweespan Friese paarden door het dorp. De route gaat via De Schalle naar de Burgmeester Haitsmalaan, Burgemeester Weimalaan, Dorpsstraat, De Veurdele, Binnenveen, Merelstraat, Dr. van den Bergstraat, Polderstraat, Ds. van Halsemastraat, voor ’t Kerspel langs, Rembrandtstraat en via de Nieuweweg eindigt de sint weer bij De Schalle.

Na de rondrit worden de goedheiligman en pieten met pepernoten en muziek verwelkomd bij De Schalle door muziekvereniging Euphonia. Ook spreekt de burgemeester hem hier officieel toe. Daarna kunnen alle kinderen samen met de pieten een feestje vieren tijdens de pietendisco.

Het bericht Sinterklaas komt zaterdag naar Nijeveen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy