Tweede competitieronde OldStars in Meppel: Vitesse’63 en Zuidwolde van de partij

Op het terrein van FC Meppel wordt dinsdag 15 november, de tweede ronde gespeeld van de OldStars-voetbalcompetitie. Op drie uitgezette veldjes worden in totaal twaalf wedstrijden gespeeld, die 20 minuten duren.

De acht deelnemende verenigingen zijn FC Meppel, vv Zuidwolde, HZVV Hoogeveen, Steenwijk, Sport Vereent uit Oldeberkoop, IJVV IJsselmuiden, het Koekanger Vitesse ’63 en Dedemsvaart.

De wedstrijden staan onder leiding van gediplomeerde scheidsrechters voor het walking voetbal. Na de eerste competitieronde in Steenwijk voert HZVV de ranglijst aan met op de voet gevolgd door Steenwijk, Meppel en Vitesse ’63. Het walking voetbal kent enkele belangrijke verschillen met het ‘gewone’ voetbal. De belangrijkste zijn het niet mogen rennen en dat lichamelijk contact niet is toegestaan. De wedstrijden beginnen dinsdagmiddag om 13.30 uur.

Het bericht Tweede competitieronde OldStars in Meppel: Vitesse’63 en Zuidwolde van de partij verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy