Zorginstelling presenteert nieuw boek: ‘Het DNA van Oranjeborg’

Zorginstelling Oranjeborg komt met een nieuw boek: ‘Het DNA van Oranjeborg’. Het boek wordt vrijdag 18 november gepresenteerd tijdens een congres voor de werknemers van de zorginstelling in Studio 2 in Meppel.

De zorginstelling is in 2008 opgericht door twee initiatiefnemers: Henk Stokvis en Frank Fagel, beiden jaren werkzaam in de gehandicaptenzorg. Oranjeborg heeft locaties in Havelte, de Wijk, Biddinghuizen, Epe en Loenen. Het hoofdkantoor is in Meppel gevestigd.

Bij de totstandkoming van het 240 pagina’s tellend boek heeft Oranjeborg nauw samengewerkt met journalist Flip Vellinga. In de zoektocht naar het DNA van de zorginstelling bezocht hij de locaties van Oranjeborg. In de zoektocht werd hij vergezeld door huisfotograaf Paul Bink uit Dalfsen.

Glimlach

Directeur Henk Stokvis van Oranjeborg is uiterst content met het resultaat. “Met grote tevredenheid en vaak met een glimlach lees ik de verhalen, en zie ik daarbij de prachtige foto’s. Ik ben blij en trots op de mensen die staan voor goede zorg. Zij zijn het fundament onder dit bedrijf.”

In 2007 kwam de zorginstelling ook met een jaarboek uit, met daarin portretten van de bewoners en de medewerkers. Nu is er een nieuw boek. Het boek verschijnt in een oplage van 750 exemplaren.

Het bericht Zorginstelling presenteert nieuw boek: ‘Het DNA van Oranjeborg’ verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy