Bouwcenter Concordia en Bork Groep tekenen overeenkomst voor circulaire bouwmaterialen

Bouwcenter Concordia heeft met Bork Groep, een bedrijf uit Stuifzand, een overeenkomst getekend op het gebied van circulair bouwmateriaal. Hiermee hopen de beide bedrijven de handel in circulair bouwmateriaal via de reguliere bouwhandel verder op gang te brengen.

Circulair betekent dat er zo min mogelijk materialen verloren gaan en dat de materialen hergebruikt worden. Bork Groep breekt onveilige of verouderde constructies af. Tijdens de sloop wordt zo veel mogelijk materiaal gewonnen voor hergebruik. Deze materialen worden vervolgens geschikt gemaakt voor hergebruik; hout wordt ontspijkerd en op maat gezaagd, materialen worden gereinigd en gesorteerd.

Gebruikte materialen naar Meppel

Met deze overeenkomst krijgt Bork Groep de mogelijkheid om de gebruikte bouwmaterialen af te zetten aan Bouwcenter Concordia, gevestigd op industrieterrein Oevers in Meppel. Bouwcenter Concordia krijgt de beschikking over circulaire bouwmaterialen om te voorzien in de behoefte in de markt. Voor de bouwer worden circulaire bouwmaterialen makkelijker toegankelijk. Bouwcenter Concordia levert onder andere circulair balkhout, planken, plaatmaterialen, dakpannen, isolatieplaten en isolatiemateriaal.

Het bericht Bouwcenter Concordia en Bork Groep tekenen overeenkomst voor circulaire bouwmaterialen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy