Fietsclub Grupetto haalt 1475 euro op voor stichting Leergeld

FTC Grupetto Meppel heeft met een inzamelingsactie 1475 euro opgehaald voor stichting Leergeld. Onder de leden van de wielervereniging werd er een actie gehouden vanwege een jubileum van de club.

Vorig jaar bestond Grupetto tien jaar, maar kon dat door corona niet gevierd worden. Dat is dit weekend alsnog gebeurd. De fietsclub heeft de donaties van de leden verdubbeld. Grupetto telt 325 leden.

Leergeld

Stichting Leergeld Meppel is een onderdeel van Kindsupport Meppel en zet zich in om kinderen (tussen de 0 en 21 jaar) die om financiële redenen aan de zijlijn staan mee te laten doen. Zij helpt als de kosten voor school en buitenschoolse activiteiten niet of nauwelijks zijn op te brengen voor de ouders. Zo kunnen deze kinderen ook meedoen met hun leeftijdgenoten.

Omdat meer dan 80 procent van de leden uit Meppel komt, wilde Grupetto iets terug doen voor Meppel. Daarom heeft Grupetto haar leden gevraagd een donatie te doen voor Stichting Leergeld. Zondag werd de cheque daarvoor overhandigd. Tijdens de feestavond van zondag kwamen er nog extra donaties binnen, waardoor het eindbedrag nog iets hoger is uitgevallen.

Het bericht Fietsclub Grupetto haalt 1475 euro op voor stichting Leergeld verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy