InterMotion, onderdeel van InterStage, breidt uit en neemt activiteit van bedrijf uit Roosendaal over

InterMotion, onderdeel van InterStage B.V., breidt uit. Het neemt een deel van de bedrijfsactiviteiten van Turn2Motion uit Roosendaal over en voegt dit toe aan InterMotion. Het gaat om het bedrijfsonderdeel ‘bewegend presenteren’.

Turn2Motion ontwikkelt, bouwt en plaatst speciaal gemaakte draaiplateaus. Denk aan een draaiend podium voor een sprekersevent of dancefestival, een plateau voor de presentatie van een nieuwe auto of voor een geavanceerde 360-gradenstudiofotografie.

Liften

Het onderdeel InterMotion van InterStage houdt zich vooral bezig met geavanceerde liftsystemen en bewegingstechniek. “Alles wat beweegt, trekt aandacht”, zegt directeur Gino Spijkerman over de uitbreiding van InterMotion. Volgens hem voegen draaiende presentaties en de techniek die daar bij hoort echt iets toe aan InterMotion.

“InterMotion richt zich nu nog op liftsystemen die als verrassend showelement, maar ook functioneel als backline-lift gebruikt kunnen worden. En daar komt dus straks het ‘bewegend presenteren’ bij.”

De Vrienden van Amstel Live

Sinds 2011 maakt InterStage de constructies voor De Vrienden van Amstel Live. Daar levert het ook de lifttechniek voor. Het Meppeler bedrijf is voor meerdere festivals actief. Zo bouwt het sinds 2007 zo’n dertig podia en aanvullende constructies op de Zwarte Cross. Daarnaast is InterStage bekend voor het maken van het podium voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en worden de podia onder meer gebruikt voor tv-programma’s The Voice of Holland en The Masked Singer.

Nog geen extra personeel

De overname van een deel van de activiteiten van Turn2Motion door InterStage leidt vooralsnog niet tot uitbreiding van het personeelsbestand. Volgens Spijkerman is die ambitie er wel. Hij verwacht in de “nabije toekomst” uitbreiding van met name technisch personeel.

Lees ook:
InterStage is verkozen tot Drentse onderneming van het jaar

Het bericht InterMotion, onderdeel van InterStage, breidt uit en neemt activiteit van bedrijf uit Roosendaal over verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy