FC Meppel doet mee met walking footballcompetitie

FC Meppel doet mee aan de competitie OldStars, voor walking football. Deze competitie begint disndag 25 oktober op het terrein van vv Steenwijk.

In totaal doen er acht teams uit de regio mee. Behalve FC Meppel zijn dat Vitesse ’63 uit Koekange, HZVV uit Hoogeveen, vv Steenwijk, SC Dedemsvaart, IJVV uit IJsselmuiden, Sport Vereent Oldeberkoop en voetbalvereniging Zuidwolde.

Alle wedstrijden in deze competitie zijn dit seizoen verdeeld over vijf middagen. Dinsdagmiddag is de inloop vanaf 13.00 uur waarna de wedstrijden om 14.00 uur beginnen. Iedere wedstrijd duurt 20 minuten, met een tussenpauze van 5 minuten. De verwachting is dat rond de klok van 15.30 uur deze eerste competitiemiddag erop zit.

Gedurende de competitie wordt er gespeeld volgens de officiële speregels van het walking football. Dit betekent onder meer dat er niet hard gelopen mag worden, geen lichamelijk contact mag zijn en dat er bijvoorbeeld geen slidings gemaakt mogen worden. De wedstrijden staan onder leiding van officiële spelbegeleiders.

Verdere programma

De andere vier speelmiddagen zijn 15 november bij FC Meppel, 8 december tekent HZVV Hoogeveen voor de organisatie, op 2 maart 2023 wordt er bij vv Zuidwolde gevoetbald en de laatste competitiewedstrijden staan voor 24 maart in Oldeberkoop gepland. Tijdens deze competitie wordt tweemaal tegen elkaar gespeeld zodat het totaal aantal wedstrijden per team veertien bedraagt.

Het bericht FC Meppel doet mee met walking footballcompetitie verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy