Verschillende kerken in Meppel houden zondag geluksdienst: bezoekers krijgen gelukspresentje

In meerdere kerken in Meppel wordt op zondag 16 oktober een dienst gehouden in het kader van het Festival van Geluk. De dienst staat in het teken van gastvrijheid. Aan het eind van de dienst krijgt iedere kerkbezoeker een gelukspresentje met een boodschap mee om weer zelf door te geven.

Naast deze bijzondere kerkdiensten is er ook een project met wensbomen waarin wensen kunnen worden opgehangen. Op een centraal moment en op een centrale plek komen alle wensbomen bij elkaar en mag iedereen die dat wil er een wens uithalen. Op het wenskaartje kan van alles staan: een tekst, een lied, een speciale actie of dienst zoals een keer samen eten, wandelen, fietsen.

Het plein aan de Groenmarkt bij de Samenstroom is de centrale plek waar de wensbomen een bos vormen. Op donderdag 27 oktober kan hier tussen 15.00 tot 18.00 uur een wenskaartje worden opgehaald.

Kerken

Er doen zeven kerken mee met de geluksdienst: PKN de Samenstroom, Baptistengemeente Meppel, de Kruiskerk, VEG Meppel, Rafael Meppel en CGK de Hoeksteen en ook het Leger des Heils doet mee.

Het bericht Verschillende kerken in Meppel houden zondag geluksdienst: bezoekers krijgen gelukspresentje verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy