Nieuwe dameskledingwinkel Goodz for Fashion is geopend: ‘Veel kleur en printjes’

“We zijn er voor de jonge moeders tot je het gewoon niet meer leuk vindt”, omschrijft Gwendolyn Hollander de doelgroep van de nieuwe kledingwinkel in de Hoofdstraat in Meppel. Sinds vorige week is Goodz for Fashion geopend.

Paars, roze en groen. Fel gekleurde shirts, blouses en rokken sieren de winkel. “We zijn een leuke hippe winkel”, zegt Hollander. “We hebben drie merken en heel veel kleuren die heel leuk zijn om te combineren: Lady Day, Dutch Lab en Typical Jill.”

Tot een paar weken terug zat Cecil nog in de zaak. Maar binnen een paar weken is de winkel helemaal omgetoverd tot een heel andere kledingzaak. Een dameskledingzaak. “Het is veel meer kleur. En heel veel printjes. Ik houd er wel van. Je kan echt je eigen smaak samenstellen”, zegt Hollander, die eerder bij Cecil werkte.

Goodz for Fashion heeft ook vestigingen in Assen, Drachten, Groningen, Hoogezand, Stadskanaal en Winschoten.

Het bericht Nieuwe dameskledingwinkel Goodz for Fashion is geopend: ‘Veel kleur en printjes’ verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy