Werkzaamheden aan spoor bij Meppel, overgang bij Blankensteinweg afgesloten

Vanwege werkzaamheden aan het spoor is de spoorwegovergang bij de Blankensteinweg vanaf zaterdag 15 oktober afgesloten.

Van zaterdag 15 oktober 04.00 uur tot en met maandag 24 oktober 02.00 wordt er aan het spoor gewerkt, vanaf het station Meppel in zowel de richting van Groningen als Leeuwarden. Onder meer de rails wordt vervangen.

Als gevolg daarvan is de spoorwegovergang bij de Blankensteinweg vanaf 15 oktober 01.30 uur tot en met dinsdag 18 oktober 06.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Fietsers worden omgeleid via Blankenstein.

Bussen

Tussen Meppel en Heerenveen, en Meppel en Hoogeveen, rijden vanaf zaterdag bussen in plaats van treinen. Tot en met maandag 17 oktober rijden er bussen van en naar Hoogeveen. Naar Heerenveen duren de werkzaamheden langer, vandaar dat er tot maandag 24 oktober bussen rijden van en naar Heerenveen.

Het bericht Werkzaamheden aan spoor bij Meppel, overgang bij Blankensteinweg afgesloten verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy