Hele week ‘regenbooghits’ vanaf de Meppeler toren vanwege regenboogweek

In de gemeente Meppel wordt van 10 tot en met 16 oktober de regenboogweek gevierd. De hele week speelt beiaardier Mannes Hofsink ‘regenbooghitjes’ vanuit de Meppeler Toren.

De Emmabrug en de Meppeler Toren zijn roze verlicht. Bij verschillende verenigingen komen regenboogpaden. De week begint vandaag met het hijsen van de regenboogvlag bij onder andere de Meppeler Toren, het stadhuis, en bij scholen en sportclubs.

Gedichtenwedstrijd

De hele week is er ook een gedichtenwedstrijd, waarvan het winnende gedicht op de eventzuilen van de gemeente Meppel wordt gepubliceerd. Iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd. Het gedicht moet gaan over LHBTIQ+ en uiterlijk 14 oktober naar info.regenboogweek@protonmail.com gemaild worden.

Daarnaast is er op vrijdag 14 oktober een regenboogborrel bij Café de Casteleyn, vanaf 19.00 uur. En op zaterdag 15 oktober vertelt een aantal leden van de regenbookwerkgroep op levendige manier hun verhaal. Dit vindt van 11.00 tot 13.00 uur plaats in de bibliotheek. Alle evenementen zijn te vinden op ontdekmeppel.nl.

Het bericht Hele week ‘regenbooghits’ vanaf de Meppeler toren vanwege regenboogweek verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy