Festival van Geluk keert terug, maar nu een maand lang met 35 evenementen

Meer dan 35 evenementen, verspreid over de hele gemeente Meppel. In oktober keert het Festival van Geluk terug, maar dan nu een volledige maand.

Het overkoepelende thema van al deze evenementen is geluk. Iedereen kan in oktober kennis maken met alle vormen van geluk, dat de gemeente Meppel te bieden heeft.

De coördinatie van het festival is in handen van Stichting Merk Meppel. “Uit de verschillende sectoren komen zoveel leuke initiatieven en er is aan elke doelgroep gedacht”, vertelt Marieke Navarro, voorzitter van Merk Meppel. “Met de verschillende activiteiten wordt heel mooi de verbinding gelegd met de inwoners van Meppel, ondernemers en met toeristen.”

Kinderen kunnen trouwen

Zo kunnen kinderen voor één keer ‘trouwen’ bij de gemeente Meppel, inclusief trouwjurk en trouwambtenaar. Dit kan op 12 en 19 oktober. En kinderen kunnen ook terecht bij meester Sander om op 1, 7 en 14 oktober in het OntdekMeppel in de Oosterboer een karakteristiek gebouw van Meppel na te maken met behulp van een 3D-printer.

Tijdens een streetartworkshop wordt het eerste Meppeler Happy streetart kunstwerk gemaakt. Dit gebeurt op 22 oktober achter Het Pakhuis, gelegen aan de Kromme Elleboog.

Ook evenementen als het Ondermenersgala, de Regenboogweek en Puppet International vallen onder het Festival van Geluk. Een volledig overzicht van alle activiteiten is te zien op www.festivalvangeluk.nl

Merk Meppel

Merk Meppel coördineert, initieert en stimuleert de sectoren bij de organisatie van het festival. Dat doen ze in samenwerking met stakeholders van de verschillende sectoren die actief zijn in Meppel: industrie, onderwijs, sport, zorg, recreatie, cultuur, kerken en horeca. “In Meppel is het leven goed en daar zijn we trots op. Mede door het Festival van Geluk te organiseren, kan iedereen ervaren wat Meppel te bieden heeft en zo dragen we bij aan het vergroten van de vrijheid, leefbaarheid en vitaliteit van de gemeente”, aldus Navarro.

Het bericht Festival van Geluk keert terug, maar nu een maand lang met 35 evenementen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy