Krijgt Meppel een discgolfbaan? In het Ringpark wordt animo gepeild tijdens workshop

In het Ringpark in de Oosterboer wordt morgen van 14.30 tot 17.00 uur een workshop discgolf gegeven. Deze workshop wordt ook aangegrepen om te kijken of er behoefte is aan een discgolfbaan in Meppel.

Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Het doel is om in zo weinig mogelijk beurten de disc in de hole te krijgen. De holes van golf zijn bij discgolf echter vervangen door een basket, een mand met een ketting erin. Bomen of water fungeren vaak als natuurlijke obstakels op het parcours.

De workshop wordt gehouden door Meppel Actief en de gemeente. Iedereen mag er gratis aan meedoen. Ook is er vrije inloop tot 17.00 uur. Ook aanmelden is niet nodig voor de workshop discgolf. Bij voldoende deelname komt er mogelijk zo’n baan in Meppel.

Een discgolfbaan bestaat vaak tussen de twaalf en achttien banen. In Hoogeveen is al een discgolfbaan. Ook is er een landelijke discgolfcompetitie, en een Nederlands kampioenschap.

Het bericht Krijgt Meppel een discgolfbaan? In het Ringpark wordt animo gepeild tijdens workshop verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy