Dobberpop keert terug na vier jaar afwezigheid

Na vier jaar weggeweest, keert op zaterdag 24 september Dopperpop terug bij de Nijeveense Plas. Drie muziekacts staan op het grote podium aan het water: The Moonshine Ramblers, House Of Rock en DJ BB-Gold.

De voorverkoop van het evenement begint morgen. Van 18.30 tot 20.00 uur zijn toegangskaarten verkrijgbaar in De Schalle. De prijs is dan 12,50 euro per kaart, inclusief twee consumptiemunten.

Belevenis

De organisatie, Ondernemend Nijeveen, meldt dat de ondernemers in Nijeveen de handen uit de mouwen steken en de krachten hebben gebundeld om dit evenement weer te houden. De vorige editie trok meer dan 1000 bezoekers. “Dobberpop is een ‘begrip’ in Nijeveen en omgeving.”

Ondernemend Nijeveen zegt dat het dit jaar opnieuw een “spectaculaire en verrassende avond” gaat worden met veel rockmuziek en veel special effects. “Alles wordt uit de kast gehaald om de bezoekers te vermaken. In het decor van de Nijeveense Plas is Dobberpop een indrukwekkende belevenis voor jong en oud.”

Kaarten

Vanaf vrijdag 16 september zijn kaarten 12,50 euro per stuk verkrijgbaar bij Bakkerij Strijker, Tankstation Nijeveen, Snackplaza en Brasserie ’t Meuleplein in Nijeveen en Slijterij Kisjes in Meppel. De voorverkoop sluit op vrijdagavond 23 september om 18.00 uur. Op de avond zelf zijn aan de kassa toegangskaarten te koop voor 15 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis kennismaken met het muziekfestival aan de Nijeveense Plas.

Het bericht Dobberpop keert terug na vier jaar afwezigheid verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy