Eerstejaarsstudenten van Drenthe College beginnen schooljaar met Color Run

Bij het Drenthe College zijn ze het schoolseizoen kleurrijk begonnen. Zo’n 100 eerstejaarsstudenten van de opleidingen welzijn in Meppel liepen deze week daar als introductie een Color Run om het gebouw op Ezinge.

De organisatie was in handen van docenten van Drenthe College en Meppel Actief. Zij verzorgden onder andere de warming-up. Om de mbo-studenten enthousiast te maken galmde er ‘hoofd, schouders, knie en teen’ door de speakers. Ook gingen de nodige zakjes kleurpoeder – bestaande uit maïzena – de lucht in. De studenten van de opleidingen maatschappelijke zorg, pedagogisch werk en onderwijsassistent liepen een aantal rondjes van 800 meter. In de zogenaamde ‘kleurzone’ stond hen gegarandeerd een nieuwe poederdouche te wachten.

Docenten doen ook mee

Ook docenten liepen mee. Frits Blok was een van hen. “De Color Run is vooral bedoeld om op sportieve wijze en met plezier met elkaar kennis te maken. Het event zorgt voor de eerste binding in de groep. Wandelend of hardlopend het mag allemaal.” De flesjes water en bananen na afloop zijn beschikbaar gesteld door Albert Heijn Elzinga uit Meppel.

Het bericht Eerstejaarsstudenten van Drenthe College beginnen schooljaar met Color Run verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy