Greijdanus viert 60-jarig bestaan

Greijdanus Meppel bestaat 60 jaar. En dat is gevierd door de leerlingen.

In en rondom het schoolgebouw was er van alles te beleven tijdens een speciale jubileumdag. Leerlingen liepen rond met afschrikwekkende wonden, zelf gemaakt bij een workshop. Er werd gewerkt aan eigen liedjes en verderop klonk een oorverdovend geluid bij de workshop slagwerk.

“We zijn dankbaar dat we al 60 jaar onderwijs mogen geven aan onze leerlingen en we vinden het belangrijk om dit feit ook met hen te vieren”, reageert vestigingsdirecteur Esther den Ouden. “De start van het schooljaar was een mooi moment voor een feestje.”

Ook waren er leerlingen bezig met een kleianimatie, een graffititag of een Herman Brood-schilderij. Op het veld stond een stormbaanparcours. Daarnaast was er een groep in de stad aan de slag met allerlei opdrachten.

Het bericht Greijdanus viert 60-jarig bestaan verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy