Kapelle Petra geeft optreden in Studio2 in Meppel

De Duitse gitaarband Kapelle Petra geeft op vrijdag 2 september haar eerste optreden in Nederland. En dat optreden vindt plaats in Meppel, in Studio2 aan de Steenwijkerstraatweg.

In eigen land speelden ze al vele festivals en zalen plat, nu vindt de band het tijd voor een internationale doorbraak. Het concert is een persoonlijk initiatief van enkele leden van de Muziekcoöperatie Meppel, die voor de organisatorische omlijsting zorg draagt.

Speelplezier

Kapelle Petra is in 1996 opgericht in de stad Hamm en heeft zich sindsdien ontwikkeld van ludieke rockact naar een serieuze gitaarband van formaat. Hun liveshows zijn volgens de Muziekcoöperatie strak en energiek met veel speelplezier en humorvolle teksten. “Dit wordt alles ondersteund door opzwepende zang zoals je van de beste indierockbands gewend bent, maar dan in het Duits”, meldt de organisatie.

Het voorprogramma komt ook uit Duitsland: Grillmaster Flash. Onder dit alterego maakt de uit Bremen afkomstige Christian Wesemann al sinds 2006 rock met een flinke dosis humor en zelfspot. Sommigen noemen hem een van de laatste echte undergroundhelden in de Bremer muziekscene. Onlangs verscheen zijn nieuwe album ‘Komplett Ready’.

Tickets

Tickets voor Kapelle Petra & Grillmaster Flash zijn te bestellen via muziekcooperatie.nl. De zaal gaat open om 20.30 uur, het concert begint om 21.00 uur.

Het bericht Kapelle Petra geeft optreden in Studio2 in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy