Caro Lize Wessels Boer (12 jaar) uit Meppel is Nederlands kampioen springen

De 12-jarige Caro Lize Wessels Boer uit Meppel is dit weekend met haar pony Koetsiershoeve Championesse Nederlands kampioen springen geworden, in de klasse 0.9. Dat betekent dat de hindernissen maximaal 0,90 meter hoog zijn.

“Ik ben zo trots op mijn pony, ze is nog maar vijf en ik heb haar zelf opgeleid vanaf de eerste sprong”, reageert Caro Lize tegen KNHS, de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. “Ik durfde er helemaal voor te gaan, want ze weigert echt nooit.”

Caro Lize is lid van Ponyclub Meppel. Ze was fors sneller dan de rest in het veld. Ze reed foutloos in een tijd van 28,93 seconden. Kathy Driessen uit de regio Limburg werd tweede in een tijd van 31,83. De derde plek is voor Suus Braamhaar uit regio Overijssel met 32,2 seconden.

Het bericht Caro Lize Wessels Boer (12 jaar) uit Meppel is Nederlands kampioen springen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy