Bas van Wegen viert 10-jarig bestaan als personal trainer

Eigenlijk zou hij gewoon training geven. Maar de ene na de andere verrassing staat Bas van Wegen te wachten. “Ik heb het al door”, glimlacht hij. “Er is al van alles geregeld.”

Dat er van alles voor hem is geregeld, komt omdat hij tien jaar actief is als personal trainer. En dat doet hij sinds dit jaar in een nieuwbouwpand op industrieterrein Blankenstein. “Het is hier een paleisje”, zegt hij. Dit jaar is hij verhuisd van de Commissaris de Vos van Steenwijklaan. Daarvoor zat hij in de Woldstraat, waar hij is begonnen.

“Hier hebben we voorzieningen”, vertelt hij trots over zijn nieuwe onderkomen. “We hebben een douche, een loungebank waar mensen even kunnen wachten of uitrusten. We kunnen nu gewoon luxere diensten aanbieden.”

Groei

Momenteel dus al de derde locatie in tien jaar. Hij is namelijk enorm gegroeid in die tien jaar. “In de Woldstraat ging het om maximaal vijf klanten. Dan was mijn agenda al vol.” Maar hij bleef groeien en week dus uit naar de Commissaris de Vos van Steenwijklaan. Maar ook daar werd het te klein.

Nu heeft hij, inmiddels met een heel team, tussen de 80 en 100 klanten. “Ik denk dat onze max op 150 klanten ligt. Dat is voor nu echt het plafond.” Voor het succes heeft hij wel een verklaring. “Persoonlijk advies. Ik maak voor iedereen een eigen schema. Dat kopieer en plak ik voor niemand anders. Het is echt op maat.”

Niet alleen zijn personal training groeit. Hij zelf ook. “Ik leer nog iedere dag wat nieuws. Dan denk ik dat ik hét recept heb voor personal training, kom ik bij een cursus en blijkt dat ik er toch ook anders kan”, lacht hij. “Zo leer ik iedere keer weer wat bij.”

Het bericht Bas van Wegen viert 10-jarig bestaan als personal trainer verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!

Generated by Feedzy