Donderdag Meppeldag gaat van start met Meppel met Smaak (en vanavond al de optocht)

Donderdag Meppeldag is terug. Morgen keert het evenement terug in Meppel. Eigenlijk keert het vanavond al terug, want dan is de optocht.

Traditioneel was de optocht altijd de afsluiting van zes dagen Donderdag Meppeldag. Dit jaar is het echter de opening van vier dagen lang Donderdag Meppeldag. De uitstraling van de optocht is dit jaar gekoppeld aan de thema’s van de komende vier Donderdag Meppeldagen: Meppel smaak, Meppel goes USA, Mokum en Kleurrijk Meppel.

Lees ook:
Donderdag Meppeldag presenteert nieuwe stijl: ‘We hebben ideeën te over’

De eerste Donderdag Meppeldag begint met een groots ontbijt. De Meppeler binnenstad verandert in een groot openluchtrestaurant. Er staan tafels van wel 200 meter lang om aan te ontbijten.

Overdag zijn er in het centrum foodtrucks, presentaties, workshops en natuurlijk heel veel gerechten. TV-kok Pierre Wind geeft vanaf 15.00 uur op de Wheem een kookshow.

Pleinen

Vanaf 16.00 uur treden er bands op op alle pleinen van Meppel. Onder meer Jackfire, The Fellas en Oxygen uit Meppel treden op. Het volledige programma is te zien op de website van Donderdag Meppeldag.

Het bericht Donderdag Meppeldag gaat van start met Meppel met Smaak (en vanavond al de optocht) verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!