Hoe ziet de toekomst van Meppel eruit? Gemeente vraagt mening van inwoners

De gemeente Meppel wil van haar inwoners weten hoe de toekomst van de gemeente eruit moet komen te zien. Daarom wordt er op 6 september vanaf 19.00 uur een inloopbijeenkomst gehouden in de schouwburg Ogterop.

De gemeente wil een nieuwe omgevingsvisie samenstellen. Daarin staat het toekomstbeeld van Meppel. Dat gaat bijvoorbeeld om bouwen, wonen, duurzaamheid, milieu, veiligheid en gezondheid. Zo is de gemeente onder meer benieuwd waar ruimte is voor nieuwe woningen, hoe om te gaan met de leegstand in de binnenstad en hoe bedrijven duurzamer gemaakt kunnen worden.

Tot 18 september kan er ook een digitale peiling ingevuld worden via de site van de gemeente. Ook staat er tot die tijd een aantal ideeënbussen verspreid in de gemeente. En op donderdag 8 september staat de gemeente met een pipokar op de weekmarkt. Bij deze speciale marktkraam kunnen inwoners in gesprek gaan over de toekomst. Deze pipokar staat ook op de kleine markt op zaterdag 10 september.

Het bericht Hoe ziet de toekomst van Meppel eruit? Gemeente vraagt mening van inwoners verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!